![]() |
| |||||||
| Европейские автомобили Обсуждение вопросов связанных с эксплуатацией, обслуживанием, запчастями и ремонтом автомобилей Европейского производства. Alfa Romeo, Aston Martin,BMW, Audi, Bugatti, Mercedes, Opel, Volkswagen, Porsche, Citroen, Renault, Smart, Peugeot, Fiat, Lancia, Lamborghini, Ferrari, Mazerati, Rover, Bentley Rolls Royce, Morgan, Lotus, Jaguar, Volvo, SAAB и прочие автомобили |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Якщо сім'я з 3–4 людей і немає постійної потреби у третьому ряді сидінь, то я б дивився в бік Volvo XC60. Авто комфортне, просторе, легше в місті, зазвичай має трохи меншу витрату пального та нижчі витрати на утримання. Volvo XC90 більше підійде тим, хто часто подорожує великою сім'єю, перевозить багато речей або хоче максимум простору та комфорту. Третій ряд сидінь може стати вагомою перевагою, хоча для дорослих на далеких поїздках він не завжди ідеальний. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Якщо обирати з цих варіантів, я б радив купити новий Volvo XC90 рекомендую тут https://winnerauto.volvocarsdealer.com/model/xc90new . Це просторий, комфортний і дуже безпечний автомобіль, який чудово підходить як для міста, так і для довгих поїздок з сім’єю. У порівнянні з XC60 він більший і відчутно більш преміальний за відчуттями в салоні, з кращим рівнем простору для пасажирів і багажу, тоді як XC60 більш універсальний і збалансований варіант для щоденного використання в місті та за його межами. То вже інший клас комфорту й простору, орієнтований на максимальну зручність.
|
| | |
![]() |
| |