![]() |
| |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member |
Мене звати Ірина, і я хочу поділитися своїм досвідом. Я звернулася у Наркологічну клініку Олега Василенко в Хмельницькому ( https://vacilenko.com/uk/khmelnitcki...-khmelnitckii/), коли зрозуміла, що самостійно впоратися із залежністю вже не можу. У клініці мене зустріли дуже тепло. Лікарі пояснили, що лікування складається з кількох етапів: спочатку детоксикація, щоб організм очистився від токсинів, потім медикаментозна підтримка, а далі — психотерапія та кодування. Важливо, що програма була індивідуальною, враховували мій стан і навіть психологічні особливості. Я відчула, що тут не просто проводять процедури, а реально допомагають людині повернутися до нормального життя. Атмосфера довіри та анонімність дали мені спокій і впевненість. Мої результати: вже кілька місяців живу тверезо, відновлюю стосунки з близькими і відчуваю свободу від залежності. Я вдячна клініці за шанс почати все з чистого аркуша. Це місце, де допомагають не лише фізично, а й морально, і це дуже важливо для тих, хто хоче змінити своє життя. |
| | |
![]() |
| |