![]() |
| |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member |
Привіт Хочу поділитися досвідом, бо сама довго шукала нормальний кейтеринг у Івано-Франківську і постійно натикалась на сервіс “як вийде”. Мала невеликий корпоратив, і чесно - дуже переживала, що подія вийде “сірою”, без презентабельності та враження для гостей. Хотілося чогось стильного, смачного і без зайвих нервів. У результаті виручив Servizio. Я замовляла кейтеринг тут: https://servizio.com.ua/ і чесно, це був найспокійніший підготовчий період за довгий час. Що сподобалось: - Дуже красива подача. Все виглядало настільки презентабельно, що гості весь вечір фотографували столи. - Меню різноманітне, підібрали й під веганів, і під тих, хто не їсть глютен. - Акуратність у деталях - посуд, оформлення, чистота, все на рівні. Організація чітка, приїхали вчасно, все розставили, мені навіть нічого контролювати не довелось. Якщо коротко: я отримала красиво подану подію без стресу і сорому перед гостями. Тепер точно знаю, кого буду рекомендувати й замовляти на наступні заходи. Як комусь потрібно - можу порадити від душі: Servizio, Івано-Франківськ — це про якість і стиль. |
| | |
![]() |
| |