Цитата:
Сообщение от Dualside Цікаво наскільки ви сучасна людина? Які звички, які правила сучасного світу обрали для себе? Що обов'язково виконуєте, а що взагалі для вас не важливо? |
Для мене сучасність — це не стільки про гаджети, скільки про свідомий підхід до життя.
Насамперед, це майже повна*цифровізація фінансів і документів. Ніяких черг у банках, усе через додатки: оплата комуналки, податків, штрафів. Це обов'язково для мене, бо економить найцінніше — час. Ще одне правило — постійне навчання. У сучасному світі не можна зупинятися, тому я намагаюся щодня виділяти час на нову інформацію чи навички, наприклад, читання статей про крипту чи технології.
А от що для мене не дуже важливо, то це гонитва за останніми моделями телефонів чи одягу. Я краще інвестую в комфорт і безпеку. Наприклад, для мене зараз критично важливе страхування — це прояв фінансової відповідальності. Це не просто папірець, а захист від великих ризиків, які можуть виникнути несподівано. До речі, якщо тобі цікаво, чому страхування в сучасному світі
gazeta-misto.te.ua/strahuvannya-v-suchasnomu-sviti-chomu-cze-vazhlyvo-dlya-kozhnogo/ є важливим для кожного, подивися цю статтю. Там добре пояснюють, що це базова фінансова звичка сучасної людини.