![]() |
|
![]() | #1 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Хтось із вас робив імплантацію зубів методом All-on-4? Маю доволі складну ситуацію з зубами, лікар порадив розглядати саме цю технологію, бо інші методи вже малоймовірні. Але важливо знайти клініку, де дійсно є фахівці, які вміють це якісно робити. Дуже прошу порадити перевірене місце, бажано з реальними відгуками і досвідом пацієнтів, не просто з реклами.
|
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Мій дядько ставив All-on-4 півтора року тому, і ми з ним тоді реально перелопатили купу інформації. Не всі клініки мають потрібну кваліфікацію для такого втручання - це ж не просто один імплант, а ціла система. Тому я б не радив іти куди попало, бо від цього залежить комфорт на довгі роки. Обов’язково дивіться, щоб клініка мала досвід саме з All-on-4, і щоб було сучасне обладнання.
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Саме тому і хочу підійти серйозно, бо прочитав, що All-on-4 встановлюють не скрізь, і не всі вміють правильно зробити. А ще я не хочу ходити з тимчасовим протезом довго, хочеться вже зробити якісно й надовго. Цікавить Івано-Франківськ або Чернівці - зручніше за локацією. Якщо хтось знає конкретну клініку, де реально добре роблять, буду дуже вдячний за підказку.
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Junior Member | ![]() Цитата:
Тоді точно раджу глянути Royal Dental - це сучасна стоматологія з філіями в Івано-Франківську та Чернівцях. Вони вже довго на ринку, мають великий досвід, і працюють саме з All-on-4 - це важливо, бо не кожен береться за такі процедури. Всі зуби на 4 імплантатах вартість чудова. У них можна одразу отримати онлайн консультацію (що зручно), а також є фото робіт, ціни, акції, і навіть розділ з питаннями пацієнтів. І лікарі там реально фахові, тобі не просто зроблять імплантацію, а підберуть оптимальний план лікування під тебе. Сам там лікуюсь - рекомендую на всі 100%! ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
| |