Бізнес — це мистецтво управління ризиками. Я засвоїв це правило на гіркому досвіді, коли вклав гроші у комерційну нерухомість, орієнтуючись на суб'єктивні поради забудовника. Виявилося, що я переплатив близько п'ятнадцяти відсотків тільки через те, що не знав реальної ринкової вартості схожих площ на момент угоди. Відтоді я взяв за правило перед будь-якою великою угодою звертатися до оцінювачів. Це стосується не лише купівлі, а й застави майна в банку, внесення майна до статутного капіталу або просто інвентаризації активів перед звітністю. Експерт зробить усе за вас: виїде на об'єкт, збере статистику, зробить поправки на знос та інфляцію. На виході ви отримаєте прозорий звіт, де кожна цифра має пояснення. Ви зможете заспокоїтися, бо точно знатимете, скільки коштує ваш транспорт, квартира або склад. Я не хочу більше грати в лотерею з власними грошима, і вам не раджу. Професіоналізм оцінювача — це ваша впевненість у завтрашньому дні та захист від фінансових промахів. Прочитати докладніше:
https://www.megaocinka.com/ocinka-zemelnoyi-dilyanki .