Показать сообщение отдельно
Старый 27.09.2026, 19:46   #2 (permalink)
123456br
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
5 Всего

Привіт. Ранкова набряклість обличчя - це класичний сигнал про те, що лімфатична система не справляється з виведенням внутрішніх токсинів та надлишку рідини з міжклітинного простору. Дуже часто застій провокує приховане запалення в кишечнику, яке виникає у відповідь на вживання, здавалося б, абсолютно корисних продуктів. Наприклад, організм може погано розщеплювати білок звичайної курятини, вівсянки чи томатів, через що імунна система починає блокувати воду в тканинах для самозахисту. Звичайні сечогінні чаї чи аптечні мазі лише зневоднюють судини, вимиваючи корисний калій, але не усувають корінь проблеми. Щоб дізнатися більше про технології визначення індивідуальної сумісності продуктів без проколювання вен, достатньо перейти на сайт центру функціональної медицини. Там використовують спеціальні цифрові сканери, які за один сеанс тестують реакцію ваших клітин на сотні різних інгредієнтів із раціону. Я сама пройшла таке тестування минулої весни, коли вже втомилася щодня купувати дорогі охолоджуючі патчі під очі. Виявилося, що мій організм зовсім не сприймав твердий сир та соєвий соус, які я вживала регулярно. Щойно я виключила ці тригери за рекомендацією лікаря, за перший тиждень пішло майже два літри зайвої застояної рідини. Обличчя стало підтягнутим, шкіра набула свіжого вигляду, а мішки під очима зникли без будь-яких косметологічних уколів.
123456br вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.