Цитата:
Сообщение от xaliskax Давно хотіла купити собі новий срібний ланцюжок, але не тоненький і майже непомітний, як у мене вже є, а щось більш виразне. Заодно придивлялася до підвіски або каблучки, щоб у майбутньому можна було скласти невеликий комплект. У торгових центрах переглянула кілька магазинів, проте або моделі не сподобалися, або ціна на досить просту прикрасу здалася завищеною. Тому вирішила пошукати онлайн. Хто вже замовляв срібло через інтернет, підкажіть, чи справді вибір там більший і чи можна нормально розглянути характеристики прикрас перед оформленням замовлення? |
У мене була майже така сама ситуація, тільки шукала я не одну конкретну річ, а хотіла поступово оновити кілька прикрас, які давно ношу. Спочатку дивилася лише ланцюжки, потім почала порівнювати підвіски й каблучки, бо хотілося, щоб усе між собою нормально поєднувалося. Зрештою замовила у «Срібна планета» — сподобалося, що можна спокійно переглянути різні моделі та не обмежуватися тим, що є у найближчому магазині. Вигідні пропозиції на срібні ланцюжки, підвіски та каблучки – переходьте на
https://silverplanet.com.ua/ — саме там я знайшла ланцюжок потрібної довжини, а вже до нього підібрала підвіску. Перед покупкою ще уточнила кілька моментів щодо виробу, тому замовлення оформляла без сумнівів. Посилка приїхала швидко, прикраси були акуратно запаковані, і за виглядом повністю відповідали тому, що бачила на сайті. У результаті купила навіть трохи більше, ніж планувала, але принаймні всі речі тепер реально ношу.