Показать сообщение отдельно
Старый 10.09.2026, 01:05   #1 (permalink)
Straisyls
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Стоматологія МегаДентал

Хочу сказати окремо про ставлення, бо саме воно мені найбільше запам’яталося після видалення зуба в www.megadental.lviv.ua/poslugy/hirurgichna-stomatologiya/vydalennya-postijnyh-zubiv Я людина досить нервова перед стоматологічними процедурами, тому ще вдома почав переживати, як усе пройде. У клініці спочатку поспілкувався з лікарем, розповів, що мене турбує, після чого зуб оглянули та пояснили подальші дії. Не скажу, що після цього страх повністю зник, але стало набагато спокійніше. Перед видаленням зробили знеболення і перевірили, чи воно подіяло. Під час самої процедури лікар працював обережно, без поспіху. Найцікавіше, що я готувався до довгої та неприємної процедури, а в результаті все завершилося досить швидко. Після прийому мені пояснили, як поводитися вдома, що можна їсти, а чого краще уникати, і що робити, якщо з’явиться дискомфорт. Такі речі здаються дрібницями, але насправді вони дуже заспокоюють після видалення. Перший день трохи поболювало, але поступово все минуло. Жодних особливих проблем після процедури не виникло. Що сподобалося найбільше — ніхто не ставився до моїх переживань як до дурниці. Для мене це великий плюс. Загалом залишився хорошого враження про клініку та лікаря. Не можу сказати, що тепер полюбив стоматологію, але принаймні перестав так сильно боятися самого видалення. А це вже багато.
Straisyls вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.