Показать сообщение отдельно
Старый 07.09.2026, 14:49   #4 (permalink)
Dualside
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
2 Всего

Цитата:
Сообщение от Alex Посмотреть сообщение
Тобто виходить, що мені краще шукати щось середнього рівня, а не гнатися за максимальними барами? Авто мию приблизно раз на тиждень, мотоцикл ще частіше в сезон. Основне завдання спочатку змити пісок і дорожній бруд, потім нанести піну та нормально все змити. Ще хотілося б, щоб апарат не займав півгаража і його можна було без проблем перенести або поставити на зберігання. По водопостачанню проблем немає, звичайний шланг є.
Для такого сценарію я б дивився саме на компактний домашній апарат із пристойною продуктивністю та регулюванням струменя. Наприклад, у лінійці Kärcher є різні класи: від компактних варіантів до потужніших моделей, причому виробник прямо розділяє їх за тиском, витратою води та продуктивністю очищення. Для авто й мото немає великого сенсу брати важку професійну установку на кшталт моделей із трифазним живленням. У домашньому сегменті я б дивився на K 4 або K 5 залежно від бюджету та того, як часто плануєш користуватися. Наприклад, K 5 має максимальний тиск до 145 бар, продуктивність до 500 л/год і споживану потужність 2,1 кВт.

Щодо мотоцикла обов'язково тримай безпечну дистанцію від ланцюга, підшипників, електрики та ущільнень, а для кузова автомобіля спочатку краще збити грубий бруд водою, і тільки потім працювати з піною. У результаті апарати високого тиску Karcher https://k-shop.com.ua/ua/catalog/app...ogo-davleniya/ виглядають цілком логічним варіантом саме для домашнього догляду за транспортом: є компактні моделі, нормальний вибір аксесуарів і можна підібрати продуктивність без переходу на професійну техніку.
Dualside вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.