Показать сообщение отдельно
Старый 20.05.2026, 22:51   #4 (permalink)
Alex
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего

Цитата:
Сообщение от Dualside Посмотреть сообщение
От саме цього і боюсь. Мені вже кілька людей сказали, що треба просити повний прорахунок ще до покупки, бо потім можуть вилізти платежі за зберігання в порту, окремо експедитор та ще купа нюансів. Я зараз дивлюсь варіанти до 3 років, щоб батарея була в нормальному стані. Цікавить ще момент по ремонту та запчастинах, бо чув що на деякі моделі чекати деталі можна місяцями. І ще не можу зрозуміти чи реально зараз самому організувати процес без посередників, чи краще вже переплатити компанії й не морочити голову документами та доставкою.
Якщо вперше займаєшся таким питанням, то краще не економити на супроводі, бо в імпорті дуже багато нюансів. Особливо коли йде імпорт електромобілі з Китаю https://mitridat-container-transport...a/umovi-kitaj/ де треба контролювати не тільки логістику, а й перевірку стану батареї, документи на експорт, митне оформлення та сертифікацію в Україні. Багато хто думає що достатньо знайти дешеву машину, але потім отримує додаткові витрати через неправильний підбір авто або затримку контейнера.

Нормальна компанія одразу дає детальний кошторис із усіма платежами, а не тільки ціну доставки. І ще важливо щоб був контроль на етапі завантаження в контейнер, бо були випадки коли авто приходили з пошкодженнями. По знайомих можу сказати, що зараз багато хто користується послугами Mitridat Container Transport, бо вони займаються повним циклом доставки, допомагають із документами та прораховують фінальну вартість ще до покупки авто. Це зручніше ніж самому шукати окремо брокера, логіста та перевізника, особливо якщо немає досвіду з міжнародною доставкою машин.
Alex вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.