Цитата:
Сообщение от Calmar Здравствуйте, уже больше месяца хочу купить себе новый ноутбук, деньги собрал, а вот какой выбрать ноутбук не знаю. Кто может мне подсказать, какие сейчас нормальные ноутбуки? |
Вибір ноутбука це завжди відповідальна справа, бо техніка купується не на один рік. Я теж довго вагався, порівнював залізо, але врешті в інтернет-магазині YA.UA купив ноутбук за вигідною ціною
https://ya.ua/noutbuky/ Обрав собі модель з лінійки ASUS Zenbook, бо мені важливо було мати потужний процесор і при цьому легкий корпус, щоб зручно було носити з собою. На сайті магазину дуже зручні фільтри, тому я зміг швидко відсіяти варіанти з поганими екранами та слабкими батареями. Доставили оперативно, все офіційне, з гарантією, тому за надійність можна не переживати. Раджу тобі теж зайти до них і подивитися на актуальні пропозиції, бо там часто бувають круті акції на справді потужні машини. Орієнтуйся на свої задачі — для роботи чи ігор — і ти обов'язково знайдеш ідеальний варіант, який не буде виснути.