Показать сообщение отдельно
Старый 12.02.2026, 08:44   #4 (permalink)
faaxef
Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего

Цитата:
Сообщение от Thesha Посмотреть сообщение
Останні кілька місяців прокидаюся з таким відчуттям, ніби мене всю ніч палицями гамселили по шиї. Стара подушка вже зовсім пласка, а вибір нової став справжнім квестом. Дуже боюсь, що ця піна меморі виявиться просто маркетинговим ходом і не дасть ніякої підтримки. Раптом вона надто м’яка і я просто провалюся головою в матрац, так нічого і не вилікувавши?
Я своїм всім домашнім купував саме такі варіанти, бо здоров’я хребта то головне. Матеріал Memory дуже круто розслабляє м’язи, ви ніби перебуваєте у стані невагомості. Це не просто м’якість, а саме правильна точкова підтримка, де голова не бовтається, а чітко зафіксована.
Якраз такі якісні https://svit-matrasiv.com.ua/ua/podu...g=pena-memory/ ми підбирали через перевірений сайт, там у фільтрах можна відсіяти все зайве і глянути на реальні розміри валиків. Мені сподобалося, що є багато сертифікованих моделей, які не мають різкого запаху і служать роками без деформації.
Раджу вам спробувати форму з хвилею, вона ідеальна для тих, хто спить на боці або спині. Високий валик якраз заповнює простір між плечем і головою, що прибирає ту саму причину затікання шиї. Сон стає набагато глибшим, коли нічого не тисне і не заважає дихати.

faaxef вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.