Цитата:
Сообщение от PaparAzzi Диван класно десь в прихожу чи гостьову кімнату.. як на мене то спати на ньому не дуже комфортно. Чи ви так не вважаєте? Можливо залежить від якості самого дивану? Просто в спальню зараз шукаю меблі і хочу послухати думки користувачів, що краще купити і де шукати якісні меблі? |
Диван для щоденного сну — це майже завжди компроміс. Навіть найдорожчий наповнювач з часом починає "просідати" в місцях стиків, і спина рано чи пізно скаже "привіт". Якщо площа дозволяє, то повноцінне ліжко з нормальним матрацом виграє за всіма параметрами. Матрац можна підібрати під свою вагу та вподобання, а в дивані ви прив'язані до того, що заклав виробник.
Але якщо вже налаштовані облаштувати саме спальню, то краще дивитися в бік готових гарнітурів. Це знімає головний біль з підбором тумб чи комода за кольором і текстурою. Я свого часу теж довго шукав варіанти, які б не розвалилися за два роки, і зрозумів, що краще один раз вкластися в якісну збірку. Дивитися можна як у великих гіпермаркетах, так і в спеціалізованих магазинах, де представлені відомі бренди. Якщо бюджет дозволяє щось вишукане та довговічне, подивіться італійські спальні
https://www.spalnia.com.ua/ua/produc...ni-italiya-ua/ там зазвичай і фурнітура надійна, і дизайн такий, що не набридне за сезон.
Моє застереження: ніколи не купуйте меблі лише за картинкою в інтернеті. Треба розуміти, як працюють механізми, чи не скрипить каркас і наскільки якісно оброблено торці. А щодо диванів — залиште їх справді для вітальні, де можна посидіти з друзями, а для відновлення сил ніщо не замінить стаціонарне спальне місце.