Показать сообщение отдельно
Старый 06.12.2025, 12:28   #4 (permalink)
Dualside
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего

Цитата:
Сообщение от Zevss Посмотреть сообщение
Щоб відрізнити справжній vaporesso xros 5 mini, дивись на вагу. Оригінал не надто легкий. Підробки відчутно дешевші на дотик. Логотип повинен бути рівним, без потьоків фарби. У коробці мають бути інструкції кількома мовами. Якщо всередині замість щільного ложемента просто тонкий картон, це майже напевно репліка. Код перевіряється без помилок.
Коли я вирішив взяти vaporesso xros 5 mini https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ теж довго вибирав, бо в інтернеті багато копій. Зрештою звернувся до вейп шопу bambuk. Вони одразу уточнили, яка саме версія мені потрібна, і розповіли, як виглядає остання оригінальна партія. Попросив реальні фото і отримав їх без зволікань. Коли прийшла посилка, упаковка була щільна, пломби рівні.
Картриджі тримаються щільно, корпус без перекосів, зарядний кабель заводський. Я переконався, що там дійсно продають оригінали. Раджу вибирати магазини, які не приховують інформацію і готові показати товар ще до відправки. Це реально допомагає уникнути проблем і забезпечує нормальну покупку без стресу.
Dualside вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.