Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 16:48   #2 (permalink)
lvivskyi2000
Member
 
Регистрация: 17.01.2025
Сообщений: 72
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
20 Всего
По умолчанию

У мене така ж історія була, коли відкривав власну піцерію. Спочатку взяв звичайний стіл із нержавійки, але швидко зрозумів, що для піци це не найзручніше рішення. Потім купив спеціалізований стіл із мармуровою поверхнею і охолодженням під інгредієнти, ось це зовсім інший рівень. Тісто не прилипає, температура стабільна, продукти завжди під рукою. Брав ось тут, і можу сказати, що якість супер https://food-production.com.ua/ua/g2...y-dlya-pitstsy
lvivskyi2000 вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием