Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 12:40   #1 (permalink)
artemkostiuk25
Member
 
Регистрация: 09.01.2025
Сообщений: 42
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
4 Всего
По умолчанию Який стіл краще підійде для приготування піци в закладі?

Відкриваю невеличку піцерію, хочу купити професійний стіл для приготування піци. У магазинах пропонують різні варіанти: з охолодженням, без, з мармуровою поверхнею. Не можу зрозуміти, який тип реально зручніший у роботі. Підкажіть, хто вже працював із таким обладнанням?
artemkostiuk25 вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием