Показать сообщение отдельно
Старый 19.10.2025, 19:48   #4 (permalink)
Dualside
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего

Цитата:
Сообщение от qwe12345 Посмотреть сообщение
Я думаю, що ми з дружиною поки що хочемо обрати обережний підхід, адже малюк у нас починає прикорм, не впевнений, як реагуватиме на нові смаки. Можливо, ми почнемо з однієї упаковки овочевого пюре, потім плюсуємо фруктове, і коли побачимо, які смакі подобаються, перейдемо до набору. Але мене трохи турбує, що якщо брати по одній, то може бути дорожче в розрахунку — упаковка одинична дорожча за набір чи навпаки? І чи варто купувати трохи наперед, аби не бігати в останню хвилину? Також цікаво — чи є перевага, коли набір вже включає різні вкуси, чи краще самому складати "складовий набір" з різних упаковок по одному смаку кожен? Я б хотів зрозуміти, чи набір — це дешевше і практичніше загалом, чи просто маркетинговий хід для стимулювання купівлі.
Насправді все залежить від конкретного виробника, але загалом пюре без лактози чи глютену не втрачає поживності, бо ці речовини не є основним джерелом користі. Головне, щоб у складі були якісні інгредієнти, без підсолоджувачів і стабілізаторів. Такі варіанти більше орієнтовані на дітей з чутливою травною системою, тому контроль якості там зазвичай суворіший. Для здорової дитини це радше питання вибору стилю харчування. Але спробувати один-два види пюре можна, щоб оцінити реакцію та смак.

Зручно, що дитячі пюре https://maudau.com.ua/category/dytiachi-piure різних видів можна купити в інтернет-магазині MAUDAU — там є окремі категорії для безглютенових та безлактозних варіантів, різні смаки й формати. Зручно оформити замовлення онлайн, порівняти склад, подивитись вік, для якого підходить продукт, і вибрати оптимальний набір. Так легше знайти те, що сподобається дитині, і не переплачувати зайве.

Dualside на форуме  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.