Показать сообщение отдельно
Старый 09.10.2025, 23:00   #3 (permalink)
Laimath
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего

Цитата:
Сообщение от PaparAzzi Посмотреть сообщение
А у вас багато меблів в квартирі? Підкажіть де купити красиву консоль? Є декілька магазинів але мені не подобається що там пропонують. Можливо ви порадите гарний варіант?

Люблю, коли в квартирі достатньо простору, тому меблів у мене небагато, лише найнеобхідніше, але кожна річ підібрана зі смаком. А консоль — це взагалі геніальний предмет інтер'єру, бо вона і функціональна, і місця багато не займає, і виглядає дуже стильно.

Я тебе розумію, знайти ідеальну консоль, щоб вона не виглядала як "зайвий" стіл, а була гармонійним доповненням, — непросто. Я раджу дивитися не лише на великих маркетплейсах, а й у магазинах, які спеціалізуються на якісних меблях для дому. Вони зазвичай пропонують більш унікальний дизайн і кращу якість. Мені свого часу дуже сподобався вибір у магазині "Спальня". Навіть якщо ти шукаєш консоль не для спальні, а, наприклад, для вітальні чи передпокою, у них можна знайти дуже елегантні та якісні варіанти. Можеш переглянути їхній асортимент консолей за цим посиланням: https://www.spalnia.com.ua/product-c...palni/konsoli/ там є як мінімалістичні, так і більш класичні моделі. Сподіваюся, ти знайдеш там те, що шукаєш!
Laimath вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.