Цитата:
Сообщение от PaparAzzi Гарно там, що не кажи. Може просто тому що мені гори дуже подобаються.. Я правда більше влітку люблю там бувати. Мені цікаво, а ви коли на відпочинок в гори їдете то страховку купуєте? У мене знайоми просто поїхав, невдало впав і перелом. Так сам все оплачував у лікарні.В цій ситуації, йому б покрилася хоть частина витрат? |
Ех, гори — це любов! Я теж їх обожнюю, і згоден, що влітку там своя особлива атмосфера. Щодо страховки, то твоя історія зі знайомим — це якраз той випадок, коли відповідь очевидна. Навіть якщо ти просто гуляєш, а не займаєшся екстремальними видами спорту, від травм ніхто не застрахований. Тому я завжди купую страховку, коли їду в гори, і раджу її всім. У такій ситуації, як з твоїм знайомим, страховка покрила б більшість, якщо не всі, витрати на лікування. Іноді навіть прості переломи можуть коштувати дуже дорого, не кажучи вже про більш серйозні травми, які потребують тривалого лікування або операції. Це не та річ, на якій варто економити, адже вона дає тобі спокій і впевненість. Зрештою,
Що таке страхування і чому воно необхідне, ти можеш детальніше почитати в цій статті. А твій знайомий, на жаль, тепер на власному досвіді знає, наскільки це важливо.