Показать сообщение отдельно
Старый 24.09.2025, 13:02   #6 (permalink)
yuriibrave42
Member
 
Регистрация: 09.01.2025
Сообщений: 37
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
8 Всего
По умолчанию

Я якраз проходив через це, коли підбирав плиту для невеликого фудкорту. Головне дивитись на потужність і якість поверхні, щоб витримувала постійне навантаження і швидко нагрівалась. Важлива ще система захисту від перегріву і зручність очищення, бо в закладах готують без перерв. У мене добре працює модель з таймером і регулюванням температури. Багато варіантів для закладів можна подивитись тут https://food-production.com.ua/g8361...tsionnye-plity
yuriibrave42 вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием