Тема: Нове авто
Показать сообщение отдельно
Старый 24.09.2025, 11:11   #8 (permalink)
Laimath
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего

Цитата:
Сообщение от PaparAzzi Посмотреть сообщение
Не вірне питання.. мабуть всі елітні авто привертають увагу.. їх зараз так гарно роблять, а ці кольори.. мені більш цікаво людина на елітному авто більше порушує правила чи на звичайному ланосі, як гадаєте? А якщо прилетить штраф, як його швидко оплатити?

Я думаю, що це більше залежить не від авто, а від самого водія. Хтось може бути обережним і відповідальним за кермом дорогої машини, а хтось — порушувати правила на старенькому "Ланосі". І навпаки. Елітне авто, звісно, може провокувати на швидкість, але не завжди. Тут, мені здається, спрацьовує психологія: якщо водій впевнений у собі та відчуває свою перевагу, то він і буде поводитися на дорозі менш обережно.

Щодо оплати штрафів, то зараз це можна зробити дуже швидко і без зайвих проблем, для цього навіть не потрібно бігти в банк. Я сам користуюся онлайн-сервісами. Це дуже зручно: можна просто ввести номер постанови, і все. Якщо тобі потрібно швидко оплатити штрафи ПДР онлайн просто знайти сервіс Хотлайн Фінанс. Далі там все інтуїтивно просто ввести. Повідомлення про штраф приходить дуже швидко, і можна його одразу ж сплатити, щоб не забути, а ще й зі знижкою 50%. Так ти заощадиш і час, і гроші.
Laimath вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.