Показать сообщение отдельно
Старый 04.08.2025, 21:34   #5 (permalink)
DianaDobraya
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего

Моя історія — класичний варіант зміни професії після багатьох років у зовсім іншій сфері. Я працювала у фінансах, але давно відчувала, що це не моя стихія. Почала шукати себе в чомусь більш креативному, і натрапила на курс 3D Max візуалізації інтер'єру з нуля https://www.visual360-studio.com.ua/...visualization/ Visual360. Зацікавило, що не потрібно мати спеціальну освіту — курс справді стартує з самого початку: пояснюють інтерфейс програми, базові інструменти, побудову об’єктів, а потім поступово переходиш до складніших тем. Особисто для мене найбільше цінним виявилось те, що ти не просто дивишся відео, а одразу працюєш у програмі, повторюєш дії, здаєш роботи на перевірку, отримуєш фідбек. Це сильно стимулює й формує звичку до практики. Уроки короткі, але дуже структуровані, нічого зайвого. І навіть такі складні речі, як освітлення сцени чи робота з матеріалами, пояснюють максимально доступно. Через два місяці я вже мала перше портфоліо й змогла влаштуватися до невеликої студії як молодший візуалізатор. Раніше про таке навіть не мріяла. Тепер рекомендую цей курс усім, хто хоче змін у житті — і не боїться вчитись з нуля.
DianaDobraya вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.