Тема: Сидр Monbar
Показать сообщение отдельно
Старый 29.07.2025, 16:17   #1 (permalink)
isomova
Senior Member
 
Регистрация: 22.12.2020
Сообщений: 344
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Сидр Monbar

Стаття на Forbes стала для мене справжнім відкриттям про сидр Монбар Я не просто прочитала новину — я відчула гордість за український бізнес, який розвивається у напрямку крафтового виробництва. Автор чудово розкрив бекграунд засновників — Андрія Мелеша та Яни Матвійчук, які вже добре відомі завдяки бренду соків «Коник». Особливо сподобалась увага до деталей: про те, що виробництво локальне, у Львівській області, що яблука — місцеві, і що перша партія з’явиться у мережах вже до кінця квітня. Така публікація дійсно викликає інтерес і довіру до бренду.
isomova вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием