Показать сообщение отдельно
Старый 05.07.2025, 21:57   #3 (permalink)
isomova
Senior Member
 
Регистрация: 22.12.2020
Сообщений: 334
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию

Стаття про сидр Monbar дуже приємно вразила своєю екологічною складовою і увагою до натуральності продукту https://meta.ua/uk/news/society/6ma5...rpatti-monbar/ Використання лише свіжих яблук без додавання дріжджів, цукру та консервантів свідчить про відповідальний підхід виробників до здоров’я споживачів і навколишнього середовища. Крім того, сучасні технології, які зберігають корисні властивості напою, роблять Monbar справжнім прикладом сталого виробництва. Величезний плюс — повна локалізація виробництва, що підтримує місцеву економіку і робить цей бренд справді українським.
isomova на форуме  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Ответить с цитированием