Показать сообщение отдельно
Старый 26.05.2025, 22:06   #4 (permalink)
Dualside
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
1 Всего

Цитата:
Сообщение от 123456br Посмотреть сообщение
Я вже якийсь час думаю про те, щоб перейти на под-систему, бо класичні вейпи стали трохи незручними для щоденного використання. Хочу щось компактне, з хорошою передачею смаку і бажано, щоб акумулятор тримав хоча б день активного паріння. Але вибір зараз просто величезний — очі розбігаються. Цікавить ваш досвід: які бренди реально варті уваги? На що звертати увагу при покупці, щоб не витратити гроші дарма?
Я після купи прочитаних оглядів і кількох особистих тестів можу сказати — орієнтуватися треба на три речі: зручність у користуванні, доступність змінних елементів і реальні відгуки. У моєму випадку ідеальним варіантом став Вапорессо — компактний, смачний, тримає заряд добре і картриджі не протікають. До речі, я його замовив через онлайн вейп шоп магазин Bambuk — там усе зручно, є великий вибір і, що головне, ціни адекватні.
Якщо хочеш купити подік https://bambuk.org/pod-systems/ , рекомендую спочатку подивитися там — хоча б для порівняння. Плюс є акції та знижки на популярні моделі. Зрештою, кожному своє, але якісний под реально змінює враження від паріння. Якщо є можливість — протестуй кілька вживу, а вже потім роби вибір.
Dualside вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.