Показать сообщение отдельно
Старый 26.05.2025, 15:28   #1 (permalink)
Dariija
Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
0 Всего
По умолчанию Стильний роздільний купальник: відгук

Минулого літа я мала неприємний досвід з купальником, який постійно сповзав і натирав шкіру, тому цього разу вирішила ретельніше підійти до вибору. Почала шукати зручні, але водночас стильні та елегантні варіанти. Я подивилася, які є купальники роздільні https://adelli.com.ua/rozdilni-kupalniki/ на цій сторінці і відразу звернула увагу на модель Obrana 401-050 у насичено-зеленому кольорі. Відразу сподобалась його спортивна форма, але з жіночним акцентом: трикутні чашки з м’якою посадкою, еластичний пояс з пластиковою застібкою та плавки танга, які дійсно красиво підкреслюють фігуру. До речі бюстгальтер має знімні вкладиші та варіанти застібки, завдяки яким можна адаптувати під себе, не переживаючи, що щось буде тиснути чи спадати. Я носила його і на пляжі, і під сарафан - комплект дуже комфортний, легкий, не парить навіть у спеку. Замовлення в інтернет-магазині "Адель" оформила за пару хвилин, доставка прибула вже через два дні, усе було на висоті. Дуже задоволена як самою покупкою, так і сервісом. Якщо шукаєте надійний магазин і дійсно якісні речі, я рекомендую обирати в "Адель".
Dariija вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.