![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Я їжджу до Кракова досить часто і вже перепробував багато різних перевізників. Зараз найкраще шукати варіанти через Prosto Bus Plus, бо там завжди актуальні ціни і можна подивитися відгуки пасажирів. Останній раз мій автобус Харків Краків був дуже зручним, сидіння розкладалися добре, тому спина майже не втомилася. В салоні було чисто, працював кондиціонер і біля кожного крісла була робоча розетка. Водії трапилися спокійні, допомагали з валізами на кордоні та чітко оголошували час зупинок. На митниці ми простояли близько шести годин, але в комфортному кріслі час пролетів швидко. Раджу брати з собою надувну подушку і воду, бо на заправках все дорожче. Квиток я купував онлайн, це надійно і не треба витрачати час на поїздки до каси. Перевіряйте заряд павербанка про всяк випадок, хоча розетки в мене працювали справно всю дорогу. Автобус приходить на головний вокзал у Кракові, звідти легко дістатися куди завгодно.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Для такого маршруту я б насамперед дивився на актуальний розклад і можливі пересадки, тому що вони часто впливають на загальний час у дорозі навіть більше, ніж сама відстань. Під час пошуку інформації звернув увагу на ресурс, де є розділ про прямі автобуси в Мадрид. Зацікавило, що там зібрані міжнародні автобусні напрямки та можна переглянути різні варіанти маршрутів, тому зараз розглядаю його як один із можливих джерел інформації. Якщо хтось уже їздив автобусом із Харкова до Кракова, поділіться, будь ласка, своїми спостереженнями щодо цього маршруту.
|
| | |
![]() |
| |