Автозапчасти по Украине  

Вернуться   Автозапчасти по Украине > Неавтомобильные темы > Трёп

Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении.

Ответ

LinkBack Опции темы Опции просмотра
Старый 19.04.2026, 18:45   #1 (permalink)
Senior Member

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Сказали 'Спасибо' за это сообщение. :
0 за это сообщение
6 Всего
По умолчанию Як доїхати з Харкова до Кракова автобусом

Планую поїздку в Краків з Харкова і дуже хвилююся через таку довгу дорогу. Раніше ніколи не їздила автобусом так далеко, тому не знаю, як краще підготуватися до такої мандрівки. Підкажіть, чи є прямі рейси, щоб не довелося пересідати посеред ночі з усіма валізами десь у дорозі? Які зараз умови в сучасних салонах, чи реально там нормально виспатися і чи є робочі розетки для телефону? Буду вдячна за поради від тих, хто нещодавно їздив.
qwe12345 вне форума  
Сказали 'Спасибо' за это сообщение.
Старый 19.04.2026, 18:51   #2 (permalink)
Senior Member

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
0 за это сообщение
5 Всего

Я їжджу до Кракова досить часто і вже перепробував багато різних перевізників. Зараз найкраще шукати варіанти через Prosto Bus Plus, бо там завжди актуальні ціни і можна подивитися відгуки пасажирів. Останній раз мій автобус Харків Краків був дуже зручним, сидіння розкладалися добре, тому спина майже не втомилася. В салоні було чисто, працював кондиціонер і біля кожного крісла була робоча розетка. Водії трапилися спокійні, допомагали з валізами на кордоні та чітко оголошували час зупинок. На митниці ми простояли близько шести годин, але в комфортному кріслі час пролетів швидко. Раджу брати з собою надувну подушку і воду, бо на заправках все дорожче. Квиток я купував онлайн, це надійно і не треба витрачати час на поїздки до каси. Перевіряйте заряд павербанка про всяк випадок, хоча розетки в мене працювали справно всю дорогу. Автобус приходить на головний вокзал у Кракові, звідти легко дістатися куди завгодно.
123456br вне форума  
Старый 20.08.2026, 08:53   #3 (permalink)
Senior Member

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
0 за это сообщение
0 Всего

Для такого маршруту я б насамперед дивився на актуальний розклад і можливі пересадки, тому що вони часто впливають на загальний час у дорозі навіть більше, ніж сама відстань. Під час пошуку інформації звернув увагу на ресурс, де є розділ про прямі автобуси в Мадрид. Зацікавило, що там зібрані міжнародні автобусні напрямки та можна переглянути різні варіанти маршрутів, тому зараз розглядаю його як один із можливих джерел інформації. Якщо хтось уже їздив автобусом із Харкова до Кракова, поділіться, будь ласка, своїми спостереженнями щодо цього маршруту.
Ducatti вне форума  
Ответ