Цитата:
Сообщение от Zevss Я поки що не оформила дитячої страховки, але багато читала про це на форумах. Люди діляться, що іноді проблеми виникають саме через лікарні-партнери: не всі клініки співпрацюють з усіма страховиками. Тому варто дивитися, з ким конкретна компанія має договори. І ще: якщо компанія не має широкої мережі філій та партнерів, то в регіонах користі від неї буде мало. Це теж важливий нюанс, який треба перевіряти заздалегідь. |
У моєму випадку дуже допоміг рейтинг від Ukrainian Business Award. Там оцінюють не лише загальні показники, а й клієнтський досвід, і можна
дізнатися наскільки зручно користуватися послугами, яка швидкість реакції компанії, який відсоток позитивних відгуків.
Коли я планував оформити поліс для дитини, цей рейтинг став для мене основним орієнтиром. У ньому видно, які компанії реально стабільні у фінансах, які мають широку представленість і високий індекс довіри клієнтів. Це дало мені впевненість, що я не експериментую з безпекою своєї дитини, а обираю перевірений варіант.