![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Особисто я люблю, коли напій легкий, але зі смаком. Іноді беру готові коктейлі у банках, типу мохіто чи джин-тонік, бо не завжди є бажання щось змішувати самому. Ще подобаються слабоалкогольні напої з додаванням ягідних смаків – полуниця, малина, чорниця. Влітку вони заходять просто ідеально, особливо якщо добре охолодити. А от міцні напої взагалі не моє – мені важливий саме смак і легкість, щоб можна було насолоджуватись, а не одразу відчувати сп’яніння.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
Так, пробувала, і скажу чесно – мені подобається Revo, але не кожен день, звісно. Це більше варіант для вечірки або якщо плануєш довго не спати. Мені подобається виьирати та замовляти слабоалкогольні напої Revo https://maudau.com.ua/category/bezal...uct_brand=revo в інтернет-магазині Мaudau, бо там великий вибір і часто бувають знижки. Чудово, що можна взяти одразу кілька різних смаків – класичний, вишневий, лимонний і спробувати всі. Revo для мене цікавий тим, що він поєднує легкий алкоголь і енергетичний ефект, тому ти відчуваєш підйом, але без важкої сп’яніння, як після міцного алкоголю. У компанії це взагалі топ, бо піднімає настрій і додає драйву вечору. Але важливо знати міру, бо якщо переборщити, то може бути безсонна ніч. |
| | |
![]() |
| |