![]() |
|
Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() | #1 (permalink) |
Member | ![]()
Планую туристичну поїздку до Японії і намагаюся розібратися, як саме відкрити туристичну візу. Хочу зрозуміти, які документи точно потрібні, як виглядає процедура подачі — чи обов’язково звертатися до візового центру, чи можна подавати самостійно.
|
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Я відкривав туристичну візу в Японію минулої весни. Процес виявився менш складним, ніж я очікував, але важливо ретельно зібрати всі документи. Я подавав: анкету англійською, закордонний паспорт, фото, довідку з роботи, банківську виписку, маршрут подорожі по днях, бронювання житла та авіаквитків.
|
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Senior Member | ![]()
Процес відкриття тур візи в Японію https://www.hotvisa.com.ua/visa/viza-v-yaponiyu виявився не таким складним, як я думав на початку. Важливо дотримуватись чітких вимог і не пропускати жодного пункту в переліку документів. Я зібрав усе згідно з офіційними вимогами: анкета англійською мовою, актуальне фото, детальний маршрут подорожі з датами та адресами проживання, підтвердження фінансової спроможності, довідка з місця роботи з інформацією про посаду і зарплату. Для впевненості звернувся в компанію HOTVISA, вони допомогли скласти маршрут, перевірили пакет документів, підказали деталі анкети. Це дуже зекономило мій час і нерви. Якщо хочете уникнути ризику помилок, рекомендую звернутись до спеціалістів, це справді полегшує процес. |
![]() | ![]() |
![]() |
| |