![]() |
| |||||||
| Трёп Общение без границ. Болтаем на любые темы, спорим о чём угодно и с кем угодно, устраиваем разборки, но не забываем о взаимоуважении. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member |
Тут усе дуже індивідуально. Жовте золото виглядає тепліше й більш класично, біле стриманіше та холодніше. Якщо вже є годинник чи інші прикраси, я б спочатку подумав, з яким відтінком вони краще поєднуватимуться. Обидва варіанти можуть виглядати сучасно.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Довго вибирала між білим і жовтим золотом, але зрештою зрозуміла, що мені більше пасує теплий відтінок. Ще врахувала, які сережки та браслет уже маю. Якщо прикрас багато, я б радила подивитися, який колір металу найкраще вписується в уже наявну колекцію.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member |
У Золотій Країні я довго не могла визначитися між білим і жовтим золотом. Приміряла кілька варіантів каблучок https://zolotakraina.ua/ua/kolca/zoloto/ і зрештою придбала біле золото, оскільки воно краще поєдналося з моїми іншими прикрасами. Відтінок виявився досить нейтральним і добре виглядав як з годинником, так і з браслетом. Жовте золото теж сподобалося, але здалося більш класичним. Перед покупкою раджу саме приміряти обидва варіанти, адже на руці вони можуть виглядати зовсім по-різному. |
| | |
![]() |
| |