| JordanVS | 05.08.2026 14:15 | Як підготуватись до співбесіди Мабуть, найбільше я переживав через співбесіду в консульстві. Мені здавалося, що від однієї моєї відповіді залежатиме все рішення. Але після консультації я зрозумів, що співбесіда — це формальність для перевірки ваших намірів. Головне — впевнено відповідати на запитання щодо мети поїздки, термінів повернення та фінансового забезпечення. Мені порадили підготувати підтверджуючі документи у двох примірниках та розкласти їх у логічному порядку. Також я дізнався про типові помилки, через які відмовляють українцям найчастіше: непослідовність у відповідях про роботу або неправильне трактування мети поїздки. Я відпрацював свої відповіді заздалегідь, і це додало мені впевненості. Коли я зайшов до кабінету, всі мої папери були готові, а відповіді — чіткими. Мене схвалили без зайвих питань. Цей досвід навчив мене, що найкраща стратегія — це ретельна підготовка та розуміння процедури зсередини. Ознайомитися з деталями: https://www.ukrinformer.com.ua/vizi-...h-trudnoshhiv/ . |