![]() |
|
Ремонт автомобилей Обсуждение вопросов связанных с ремонтом автомобилей. |
![]() |
| LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() | #1 (permalink) |
Junior Member | ![]()
Хлопці, в мене така історія: останнім часом руль на моїй машині почав вести себе дивно — ніби легкий люфт, плюс з’явився легкий стук при повороті. На трасі відчувається ще більше, особливо коли швидкість за 90. Читав, що це може бути рульова рейка, але не знаю чи достатньо регулювання, чи вже капіталка світить. У когось було подібне?
|
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Junior Member | ![]()
У мене таке було на старому пасаті. Спочатку теж думав — підшипники чи тяги, а виявилось саме в рейці справа. Робив регулювання, і реально допомогло, ще 2 роки їздив без проблем. Але важливо робити не аби-де, бо якщо підтягнуть як попало, то через місяць знову люфт вилізе.
|
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Junior Member | ![]()
З власного досвіду скажу: головне — знайти майстрів, які займаються саме рейками, а не "все підряд". Я свого часу возив машину сюди: https://genstar.ua/uk/uslugi-genstar...rulovoyi-rejky Там якраз спеціалізуються на таких поломках і дають гарантію. У мене після їхньої роботи пропав і стук, і люфт, і на трасі машина пішла рівно. PS: ще приємно, що вони нормально пояснюють, що роблять, а не просто "зробили і катайся". Та й ціна була адекватна, не космос. Якщо вже відчуваєш симптоми — краще не затягувати, бо рейка може добряче зжерти нерви і гаманець, якщо дочекатись гіршого моменту. |
![]() | ![]() |
![]() |
| |