![]() |
Як повернути автономність iPhone 11 Народ, потребую поради. У моєму iPhone 11 ємність батареї впала до 71 відсотка. Постійно ношу з собою повербанк, бо заряд падає прямо під час розмови. Хочу оновити акумулятор, але не знаю, який краще вибрати. Чи є різниця між звичайними та оригінальними батареями? Де в Україні можна замовити дійсно перевірений акумулятор, щоб не здох через два місяці? |
Різниця між дешевим китаєм і якісною запчастиною насправді величезна. Дешеві акумулятори мають погані елементи живлення, тому вони починають втрачати ємність вже за пару місяців, а на холоді вирубаються на 30 відсотках. Я для свого 11-го замовляв деталь на kiviparts.com.ua/iphone/akumulyatori-4/akum-iphone-11 і взагалі не пошкодував. Батарея працює чудово, тримає заряд з ранку до самого пізнього вечора при дуже щільному користуванні. Заміна зайняла буквально двадцять хвилин у сервісі біля дому. Магазин можу сміливо рекомендувати, бо вони швидко обробляють замовлення та нормально пакують товар. Після встановлення нового акумулятора телефон ніби отримав друге дихання, працює спритно і не гальмує. |
| Текущее время: 04:26. Часовой пояс GMT +2. |