![]() |
| |||||||
| Американские автомобили Обсуждение вопросов связанных с эксплуатацией, обслуживанием, запчастями и ремонтом автомобилей Американского производства. Acura, Buick, Cadillac, Chrysler, Chevrolet, Dodge, Ford, General Motors, GMC, Infiniti, Jeep, Hummer, Lexus, Mercury, Pontiac, Saturn, Scion и иные марки автомобилей. |
![]() |
| | LinkBack | Опции темы | Опции просмотра |
| |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member |
Друзі, хто де ремонтує свої автомобілі Ford? Потрібно знайти сервіс, де роблять якісно, швидко і з гарантією. Діліться своїм досвідом: СТО, майстри, ціни, ставлення до клієнта. Хочу знайти надійне місце для регулярного обслуговування та ремонту свого авто.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Member |
Я зазвичай обслуговую свій Ford на перевіреному СТО — роблять акуратно, пояснюють усі деталі перед ремонтом і дають гарантію на виконані роботи. Ціни середні, але якість відповідає. Думаю, головне — знайти сервіс, де дійсно відповідально ставляться до клієнтів і не нав’язують зайвого.
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member |
Заїжджайте у СТО Форд Дніпро F-Service https://f-service.dp.ua/ — тут точно не підведуть. Професійні майстри завжди підходять до роботи акуратно та уважно, пояснюють усі деталі ремонту або обслуговування, а ціни при цьому чесні та прозорі. Тут можна обслуговувати свій автомобіль та бути впевненим у якості виконаних робіт і отримати надійну підтримку для будь-яких потреб вашого Ford.
|
| | |
![]() |
| |