![]() |
Хто що п’є від алергії Цікаво дізнатися, що зараз у топі в алергіків. Хто які таблетки чи краплі використовує цього року? Мені здається, що старі засоби вже не так ефективно знімають набряк. Може, хтось порадить щось нове з власного досвіду, що реально рятує від симптомів на весь день? |
Я цього року вирішила спробувати нову схему за порадою фармацевта. Перейшла на сучасні антигістамінні препарати , які мають накопичувальний ефект. Знайти їх було нескладно через сервіс еТаблетка. Я взагалі люблю eTabletka за те, що там можна відразу забронювати ліки і просто зайти забрати їх після роботи. Це набагато зручніше, ніж питати в кожній аптеці, що у них є. Зараз п’ю засіб на основі левоцетиризину, він мені підходить найкраще, бо не хочеться спати вдень. Ще важливо додавати сольові розчини для промивання носа, це посилює ефект будь-яких таблеток. Спробуйте подивитися асортимент на сайті, там точно знайдете щось під свій бюджет і потреби. Головне — не займатися самолікуванням занадто довго, якщо не допомагає. Бажаю вам знайти свій ідеальний спосіб боротьби з алергією! |
| Текущее время: 01:54. Часовой пояс GMT +2. |