![]() |
Як вибрати вхідні двері для квартири щоб не переплатити? Планую міняти вхідні двері в квартирі, але зовсім не розумію на що дивитись. В магазинах або дуже дорогі варіанти, або виглядають ненадійно. Хочеться щось середнє по ціні, але щоб і тепло тримали, і шум не пропускали. Може хтось вже проходив цей етап і підкаже, як не викинути гроші на вітер? |
Я був у такій же ситуації минулого року. Найбільша помилка - дивитись тільки на зовнішній вигляд і товщину металу. Насправді важливо що всередині дверей: утеплювач, ребра жорсткості, замки. Я в результаті почав шукати напряму від виробника, бо в салонах націнка велика. Знайшов норм варіанти на abwehr.com.ua, там якраз є різні моделі і пояснення по конструкції. Плюс мені безкоштовно привезли, що теж зекономило гроші. Вже рік стоять, різниця по шуму і теплу реально відчутна. |
Не забудьте только на замке не экономить... А то это чревато |
Да, хороший замок - это действительно важно, и удобно, что подобрать подходящий вариант можно прямо на сайте интернет-магазина Locksmith https://locksmith.com.ua/ru/product-...dvernye-zamky/ , где представлен широкий выбор решений для разных типов дверей и требований к безопасности, что позволяет без лишних сложностей найти оптимальный вариант. |
| Текущее время: 17:33. Часовой пояс GMT +2. |