![]() |
Хочу олію для інтимного масажу — як вибрати? Привіт, друзі. Хочу купити олію для інтимного масажу, але не дуже розбираюся, на що звертати увагу. Цікавить, щоб була безпечна для шкіри, приємна на дотик і не залишала липкого шару. Хто користувався, порадьте, будь ласка, як правильно обирати. |
Я недавно шукав таку олію і зрозумів, що головне — склад. Краще брати натуральні масла без агресивних ароматизаторів, щоб не дратували шкіру. Також важливо, щоб текстура була ніжною і зручною для нанесення, тоді масаж виходить приємним, а відчуття максимально розслаблюючі. |
Дякую, це дуже допомагає. А скажіть, будь ласка, чи краще брати однотипне масло для всього тіла, чи спеціальне саме для інтимної зони? І як часто можна ним користуватися, щоб не виникало подразнень? |
Масажні масла https://www.notino.ua/oliika-dlya-masazhu/ , спеціально призначені для інтимної зони, зазвичай м’якші і мають більш ніжну текстуру, що мінімізує ризик подразнень. Вони поєднують натуральні компоненти, які добре живлять і зволожують шкіру, і одночасно роблять масаж приємним та розслаблюючим. Для щоденного використання краще обирати масла без агресивних ароматів і спирту, щоб не пересушувати шкіру. Також важлива консистенція: ніжне, легко ковзаюче масло дозволяє робити плавні рухи, не залишає липкого шару і добре вбирається після масажу. Якщо бажаєте додати відчуття аромату, обирайте масла з легкими, натуральними нотками, без синтетичних ароматизаторів — це безпечніше для інтимної зони і приємно підкреслює атмосферу. Використовувати можна кілька разів на тиждень або за потребою, головне — стежити, щоб шкіра була чистою і сухою перед нанесенням, а після процедури можна залишити трохи масла для зволоження. Таким чином, масажні масла роблять догляд за інтимною зоною приємним і безпечним, створюють розслаблюючу атмосферу та підвищують комфорт під час процедури. https://cdn.notinoimg.com/list_2k//r...-o__260105.jpg |
| Текущее время: 11:41. Часовой пояс GMT +2. |