![]() |
Чутлива шкіра Маю дуже примхливу шкіру, яка червоніє від найменшого вітерцю чи нового крему. Постійно відчуваю стягнутість та дискомфорт, навіть після простого вмивання водою. Може хтось знає, як правильно доглядати за таким типом шкіри і які компоненти в складі засобів шукати, щоб нарешті її заспокоїти? |
Співчуваю вам, бо життя з реактивною шкірою — це постійний квест. Тут головне правило — мінімалізм і максимально м’які формули без агресивних спиртів та ароматизаторів. Я довгий час підбирала собі базовий набір, поки не прочитала професійні рекомендації в одному цікавому матеріалі. Якщо хочете розібратися в темі, то раджу глянути статтю про що обрати для чутливої шкіри: поради експертів https://procherk.info/news/7-cherkas...radi-ekspertiv . Там дуже доступно пояснюють, які інгредієнти мають бути в тоніках та кремах, щоб відновити захисний бар'єр. Після того як я змінила свій підхід і прибрала жорсткі вмивалки, моє обличчя нарешті перестало «палати» після кожного вмивання. Обов’язково ознайомтеся, там є базові поради, які допоможуть вам почуватися комфортно вже з перших днів правильного догляду. |
| Текущее время: 07:14. Часовой пояс GMT +2. |