![]() |
Чи реально допомагає ця піна з пам'яттю, якщо зранку затікає шия? Останні кілька місяців прокидаюся з таким відчуттям, ніби мене всю ніч палицями гамселили по шиї. Стара подушка вже зовсім пласка, а вибір нової став справжнім квестом. Дуже боюсь, що ця піна меморі виявиться просто маркетинговим ходом і не дасть ніякої підтримки. Раптом вона надто м’яка і я просто провалюся головою в матрац, так нічого і не вилікувавши? |
Беріть і навіть не сумнівайтеся, бо це небо і земля порівняно зі звичайними подушками. Я раніше теж скептично ставився, поки не спробував анатомічну форму з цією піною. Тепер шия нарешті відпочиває, а не напружена всю ніч у пошуках нормального положення. Головне звикнути до специфічного відчуття перші пару ночей, а далі ви на пух вже не повернетеся. |
Піна пам'яті працює за рахунок термочутливості, вона під дією вашого тепла стає пластичною і точно копіює вигин шийного відділу. Це реально знімає тиск з судин, тому голова вранці не важка і нічого не затікає. Важливо тільки правильно підібрати жорсткість, бо є дуже щільні варіанти, а є більш еластичні. Дивіться ще на перфорацію, якщо піна має наскрізні отвори, то вона буде краще вентилюватися і ви не будете пітніти влітку. Також раджу брати модель зі знімним чохлом, щоб можна було спокійно прати в машинці, бо саму піну мочити категорично не можна. |
Цитата:
Якраз такі якісні https://svit-matrasiv.com.ua/ua/podu...g=pena-memory/ ми підбирали через перевірений сайт, там у фільтрах можна відсіяти все зайве і глянути на реальні розміри валиків. Мені сподобалося, що є багато сертифікованих моделей, які не мають різкого запаху і служать роками без деформації. Раджу вам спробувати форму з хвилею, вона ідеальна для тих, хто спить на боці або спині. Високий валик якраз заповнює простір між плечем і головою, що прибирає ту саму причину затікання шиї. Сон стає набагато глибшим, коли нічого не тисне і не заважає дихати. https://skrinshoter.ru/s/120226/Tdue...2006:43:55.jpg |
| Текущее время: 00:18. Часовой пояс GMT +2. |