![]() |
Як упоратися з діабетом 2 типу, коли традиційне лікування не дає результату? Доброго дня всім. Потребую поради від тих, хто реально впорався з діабетом 2 типу. У мене стан нестабільний уже більше року: стрибки цукру, постійна втома, зайва вага. Читав, що важливо підібрати правильну дієту діабетика 2 типу, але інформації дуже багато й вона суперечлива. Може, хтось проходив професійне лікування та може підказати перевірений шлях? |
Piligrimus7, розумію тебе чудово. Я був у такому ж стані. Проблема в тому, що цукровий діабет 2-го типу — це не просто високий цукор, а хвороба, що вибиває з ладу весь обмін речовин і впливає навіть на серце та самопочуття. Мені допомогла тільки клініка BROVKO. У них є результативна тримісячна програма — ось деталі: https://brovko.clinic/three-month-tr...pe-2-diabetes/ Вони працюють комплексно: проводять повну діагностику, розробляють персональне харчування (враховуючи дієту діабетика 2 типу), слідкують за змінами, підбирають добавки та терапію. Мені дуже чітко пояснили, що і чому відбувається в організмі. Уже за кілька тижнів я відчув стабільність, зменшення ваги й енергію, про яку давно забув. Раджу щиро — це не “чарівна пігулка”, а продумана система, яка реально працює. |
| Текущее время: 22:30. Часовой пояс GMT +2. |