![]() |
Який спосіб просування зараз найбезпечніший? Зараз працює тільки м’яке нарощування активності: декілька природних згадок на форумах, блоги з коментарями та безанкорні посилання. Я давно тестую різні сервіси й кращий результат бачу від тих, що роблять м’які крауд-розміщення — без жорстких анкорів і переспаму. Ось сервіс, який дає стабільний результат: м’які крауд-розміщення |
Хочу поділитися власним досвідом у сфері просування інтернет-магазину і розповісти про те, як крауд маркетинг реально допоміг моєму бізнесу. Спочатку я ставився до цього скептично: здавалось, що це просто додаткові витрати, які не принесуть результату. Проте, коли почав співпрацювати з професіоналами, результат перевершив очікування. Крауд маркетинг дозволяє грамотно створювати позитивну присутність бренду на різних платформах і форумах, формує довіру до магазину та збільшує трафік органічно, без агресивної реклами. Особливо важливо, що це працює для нішевих продуктів: люди бачать реальні відгуки, обговорення та рекомендації від тих, хто вже користується товаром. Сам я користувався послугами команди CrowdLove і можу сказати, що вони дійсно розуміють специфіку інтернет-продажів та вміють підбирати правильні майданчики для обговорень. Якщо плануєте розвивати свій магазин і хочете, щоб про вас дізналась саме цільова аудиторія, раджу звернути увагу на якісний крауд маркетинг для інтернет магазину – це реально працює і економить час на самостійну “розкрутку”. |
| Текущее время: 15:58. Часовой пояс GMT +2. |