![]() |
Де купувати якісний металопрокат? Привіт, колеги! Планую з бригадою розширювати гаражний кооператив, потрібна нормальна партія швелера та листового металу на ворота, каркас і т.і. Хто останнім часом брав металопрокат? Шукаю постачальника, який працює оперативно і не завищує ціни навіть для дрібногуртових замовлень. |
Я не на постійній основі, але періодично беру невеликі обсяги, коли робимо металоконструкції чи підсилення кузовів. Спробуй звернутися до 24 Елемент. Вони спеціалізуються на металопрокаті, і що мені подобається — там не обов'язково брати великими партіями. Менеджер допоможе розрахувати потрібну кількість без проблем. Звісно, на ринку багато баз, але цю можу відзначити за адекватність і швидкість. Мені було важливо не втрачати час, ось недавно шукав нержавіючу стать, у них знайшов.Подивись сам, що вони пропонують https://24element.com.ua/nerzhaviyucha-stal/ . |
Супер, дякую за пораду! Саме така оперативність і потрібна. А як у них з порізкою, є така послуга? Бо везти довгий прокат не завжди зручно, а різати на місці — купа шуму. |
| Текущее время: 09:56. Часовой пояс GMT +2. |