![]() |
Який стіл краще підійде для приготування піци в закладі? Відкриваю невеличку піцерію, хочу купити професійний стіл для приготування піци. У магазинах пропонують різні варіанти: з охолодженням, без, з мармуровою поверхнею. Не можу зрозуміти, який тип реально зручніший у роботі. Підкажіть, хто вже працював із таким обладнанням? |
У мене така ж історія була, коли відкривав власну піцерію. Спочатку взяв звичайний стіл із нержавійки, але швидко зрозумів, що для піци це не найзручніше рішення. Потім купив спеціалізований стіл із мармуровою поверхнею і охолодженням під інгредієнти, ось це зовсім інший рівень. Тісто не прилипає, температура стабільна, продукти завжди під рукою. Брав ось тут, і можу сказати, що якість супер https://food-production.com.ua/ua/g2...y-dlya-pitstsy |
| Текущее время: 12:25. Часовой пояс GMT +2. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник