![]() |
Чи справді іригатор краще за звичайну зубну нитку? Порадьте, будь ласка. Думаю купити іригатор, бо останнім часом стоматолог радив краще чистити проміжки між зубами. Зубною ниткою користуюсь, але все одно буває, що залишаються залишки їжі, особливо біля ясен. Чув, що іригатор гарно вимиває все водою, але не знаю, чи воно того варте. Хто користується — розкажіть, чи є реальний ефект і наскільки це зручно в щоденному використанні. |
Я користуюсь іригатором уже десь пів року — і скажу чесно, це одна з кращих покупок для догляду за зубами. Спочатку здавалось, що то просто «модна штучка», але після кількох разів використання різниця відчутна. Він викидає струмінь води під тиском, вимиває навіть те, що щітка не дістає. І головне — ясна стали здоровіші, перестали кровоточити. Спочатку було трохи незручно, вода розбризкується, але звикаєш за кілька днів. Тепер не уявляю ранкову гігієну без нього. |
Дякую за відгук! А скажи, будь ласка, яку саме модель ти обрав? Бо бачу, є настільні, портативні, з різними насадками. Не хотілося б переплачувати за непотрібні функції. І ще цікаво — чи вистачає заряду, якщо брати не від розетки, а акумуляторний? Я часто їжджу у відрядження, то, може, зручніше брати дорожній варіант. |
Іригатор https://www.notino.ua/doglyad-za-zubamy/irigatori/ — це, без перебільшення, річ, без якої тепер не можу обійтись. У мене портативний варіант, бо теж часто їжджу, і заряд тримає кілька днів, якщо користуватись двічі на день. Вода в резервуарі закінчується швидко, але на одну чистку вистачає. Дуже зручно, що є різні режими — м’який і потужний, тож можна підібрати під себе. Якщо є брекети чи імпланти — взагалі мастхев, бо струмінь дістає туди, куди щітка не пролізе. Після тижня використання помітив, що подих свіжіший, зубний камінь не накопичується, а ясна не болять. Стоматолог навіть сказав, що стан ротової порожнини значно покращився. Тому, якщо думаєш брати — однозначно так. https://cdn.notinoimg.com/list_2k//p...01__230620.jpg |
| Текущее время: 12:24. Часовой пояс GMT +2. |