![]() |
Скільки часу працює ручний миючий пилосос від одного заряду акумулятора? Мене цікавить питання щодо ручних миючих пилососів. Зараз думаю купити такий для квартири, але зовсім не розумію, наскільки вистачає акумулятора у подібних моделей. Хотілося б знати, скільки реально часу можна прибирати від одного заряду, щоб зрозуміти, чи вистачить цього для повноцінного прибирання середньої двокімнатної квартири без додаткової підзарядки. |
Я вже більше року користуюся ручним миючим пилососом, і можу сказати, що більшість моделей працюють у середньому від 20 до 45 хвилин на одному заряді. Все залежить від інтенсивності використання та обраного режиму. Якщо користуєшся на максимальній потужності, то акумулятор сідає швидше, а от у стандартному режимі часу вистачає для прибирання кількох кімнат. |
А чи достатньо цього часу, щоб ретельно вимити підлогу, якщо, наприклад, прибирати і кухню, і коридор, і кімнати? Бо виходить, що якщо акумулятор розряджається занадто швидко, доведеться робити паузи й чекати зарядки, а це не дуже зручно. Хотілося б зрозуміти, наскільки це практично в повсякденному житті. |
Цитата:
Там представлений широкий вибір пристроїв для прибирання і аксесуарів, акцент робиться на перевірене німецьке якісне обладнання, плюс вони організовують швидку доставку по Україні. Також важливо, що у них є розгалужена мережа сервісних центрів, де можна отримати консультацію або обслуговування. Це гарантія, що техніка буде служити довго і без проблем. https://i.postimg.cc/1RDgY3dY/image.png |
Текущее время: 12:57. Часовой пояс GMT +2. |