![]() |
Тротуарна плитка Маю до вас запитання, бо вже кілька тижнів ходжу по магазинах і сайтам, а остаточно визначитися не можу. Потрібна тротуарна плитка для подвір’я. Хочу викласти доріжки й невелику площадку біля гаража. Проблема в тому, що попередній раз купив дешевий варіант, і вже через рік поверхня пішла тріщинами, а ще колір майже зник. Не хочеться знову викинути гроші на вітер. Де можна замовити якісну плитку, щоб не шкодувати потім? |
Я теж проходив через таку історію: спочатку повівся на гарну ціну, і результат був сумний — доріжка почала руйнуватися після першої ж зими. Тому тепер я ретельно перевіряю постачальників. Можу порекомендувати сайт Планета2000. Там плитка тротуарна виготовляється методом вібропресування, що забезпечує їй міцність і рівномірність. Це означає, що виріб витримує і спеку, і морози, і навантаження від авто. Крім того, у них великий вибір кольорів і форм, можна підібрати щось класичне чи сучасне під стиль двору. Я замовляв там два роки тому, і плитка досі виглядає, як нова. Ще важливий момент — вони завжди допомагають із підрахунками, щоб не переплачувати за зайвий матеріал. І доставка вчасна. Раджу саме їх, щоб потім не було прикро, як зі мною колись. |
Текущее время: 05:10. Часовой пояс GMT +2. |