![]() |
Хочу купити собі вишиванку Дівчата, хочу купити собі вишиванку для університету. У нас щороку роблять «день вишиванки», і я завжди відчуваю себе ніяково без неї. Хочу щось стримане, не надто святкове, але стильне, щоб можна було поєднувати з джинсами чи спідницею. Бачила кілька варіантів у соцмережах, але не знаю, наскільки вони якісні. Чи є у вас досвід покупки таких речей онлайн? |
Я брала одну у маленькому магазині біля дому. Виглядала гарно, але тканина була дуже жорстка, і носити було незручно. Після цього зрозуміла, що не варто брати «що трапиться під руку». Бо для щоденного використання важливо, щоб вишиванка була комфортною. Краще витратити трохи часу на пошук, ніж потім шкодувати. |
У мене особисто досвіду нема, але моя подруга купувала в інтернеті. Вона сказала, що була приємно здивована якістю, хоча спочатку боялася. Головне, за її словами, — читати відгуки й не гнатися за занадто низькою ціною. Бо справжня якість не може коштувати копійки. Вона свою носить уже другий рік, і вона виглядає як нова. |
Цитата:
Якість вражаюча — тканина дихає, кольори залишаються яскравими навіть після прання. Мені сподобалося, що вони завжди відповідають на питання, і сервіс у них дуже привітний. Це був мій найвдаліший онлайн-шопінг. https://i.imgur.com/ShYvPMk.png |
Текущее время: 11:07. Часовой пояс GMT +2. |