![]() |
Сидр Monbar Читала статтю про крафтовий сидр Monbar й відчула, як ожила моя закарпатська бабуся, яка в дитинстві частувала мене домашніми яблучними напоями. Смак Monbar настільки щирий і знайомий, що переносить у літо дитинства. Приємно, що він створений без зайвих добавок, у стерильних умовах, але з душею, як у добрі старі часи. Особливо сподобалась версія з абрикосом — надзвичайно ароматна і лагідна. Рекомендую всім, хто шукає не просто алкоголь, а справжній емоційний досвід. |
Текущее время: 21:19. Часовой пояс GMT +2. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник